header_banner_image
De leukste Only Adult campings in Europa
header_banner_image_mobile
De leukste Only Adult campings in Europa

Het ontstaan van onlyadultcampings.nl

De website onlyadultcampings.nl is ruim 10 jaar geleden ontwikkeld door Hans Keijzer. Destijds was hij eigenaar van Camping Jelly’s Hoeve in Drenthe, één van de eerste adult only campings in Nederland. Zijn ervaring als recreatie ondernemer heeft hij ingezet om het platform op te zetten om zo de adult only campings online te promoten.

In 2023 heeft Hans het stokje overgedragen aan zijn dochter en schoonzoon, beide eigenaren van TenZer. TenZer is in 2010 opgericht door John en Mariëlle van Slooten en mede dankzij de hulp en adviezen van Hans Keijzer gegroeid tot een succesvol online marketingbureau.

TenZer werkt enkel voor de recreatiebranche, gezien de achtergrond van Mariëlle was dat een hele logische keuze. Inmiddels hebben we ruim 150 klanten in binnen- en buitenland. TenZer is gespecialiseerd in Zoek & Boek oplossingen, online marketing activiteiten en heeft een VakantieApp ontwikkeld (een app voor je gasten).

Onze missie

Het doel van OnlyAdultCampings.nl is de bezoekers te informeren, helpen bij het vinden van een fijne vakantiebestemming en in contact te brengen met de deelnemende bedrijven.

Wil je ook vermeld worden op OnlyAdultCampings.nl, neem dan contact met ons op.

Deel deze vakantietip:

Geniet van de natuur

Ontdek de mooiste plekken in de natuur tijdens een vakantie op een adult only camping in Europa! Zoek een camping