Only adult vakanties in Duitsland

Duitsland is een enorm populaire vakantiebesteming en er komen jaarlijks meer toeristen bij. Dat is ook niet zo verwonderlijk want het is een natuurrijk land met een vriendelijke en rustige sfeer. Je kan ervoor kiezen om een trip te maken naar een van de grote steden, zoals Berlijn, Dusseldorf of Munchen. Maar u kunt er ook voor kiezen om bepaalde streken in Duitsland te bezoeken en te genieten van de mooie natuur. Geniet u meer van de kust, ga dan naar het Noorden van Duitsland. Als u liever een lekker wijntje wilt drinken, ga dan naar De Moezel of de Rijnstreek. Duitsland is ook geschikt voor de sporters, ga fietsen over de bergen in het Zwarte Woud of wintersporten in de Duitse Alpen of in Beieren. Ook is Duitsland erg geschikt als vakantieland als u van wandelen houdt.

plattegrond image

 

Kamperen of huren op een adult only camping in Duitsland

Als u op vakantie naar Duitsland gaat, dan moet u natuurlijk de Duitse specialiteiten als bijvoorbeeld de Duitse worsten, de beste aardappelsalade of een van de overheerlijke taarten niet vergeten. Duitsland staat bekend om het zeer goede eten en de uitstekende kwaliteit. Daarnaast moet je ook een biertje hebben gedronken in het vakantieland Duitsland. Ook leuk om een keer het Oktoberfest te bezoeken, een feest dat in het teken staat van bier, gezelligheid en opzwepende muziek.

Only adult  campings, voor mensen die willen kamperen zonder kinderen

Volwassenen leiden een druk en hectisch leven, een drukke baan, oppassen op de (klein)kinderen, een sociaal leven, wat is er dan lekkerder dan in de vakantie even alleen maar tijd aan uzelf en uw partner te mogen besteden? Een vakantie waarbij u kunt doen en laten wat u wilt en waar alle faciliteiten aanwezig zijn om u een fijne tijd te bezorgen. Dat kan bij de adult only campings.

Het beeld van een camping met enkel vijftig plussers is dan ook geheel onterecht, want ook steeds meer docenten, oppasmoeders en druk bezette dertigers weten ons concept erg te waarderen. Ervaar het zelf!

 

Deel deze vakantietip:

Geniet van de natuur

Ontdek de mooiste plekken in de natuur tijdens een vakantie op een adult only camping in Europa! Zoek een camping