Only adult vakanties in Italië

Ook Italië is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld. Jaarlijks gaan miljoenen toeristen naar dit geweldige land, met prachtige landschappen en een zeer vriendelijke bevolking.

Op een only adult  camping in Italië kunt u een geweldige kampeervakantie beleven. De campings zijn gelegen op een top locatie en voorzien van alle gewenste faciliteiten voor een fijne vakantie in Italië. Van oplaadpunt voor uw electrische fiets tot wifi, van broodjesservice tot goed onderhouden sanitair. Kom genieten op rustige camping op een toplocatie! 

plattegrond image

 

Kamperen of huren op een adult only camping in Italië

Als u gek bent op winkelen dan raden wij Milaan aan. Deze mooie en grote wereldstad kent de grootste en bekendste merken, maar ook kleinere winkelstraten. Daarnaast kunnen voetballiefhebbers ook het stadion van AC en Inter Milan bezoeken, er worden dagelijks rondleidingen verzorgd.

Komt u meer voor de cultuur en de rust? Maak dan bezoek aan Siena (Toscane), een stad met een rijke historie en een prachtig centrum. Er zijn ook vele musea te vinden in deze stad, zeker de moeite waard en het hele gebied straalt rust en romantiek uit. Als u een wijnliefhebber bent, ga dan ook gelijk even wijnproeven in Montalcino.

Andere tips zijn de historische gebouwen in Rome en Florence of kijk uw ogen uit in Venetie, een van de mooiste steden ter wereld. Als u de wereldberoemde Scheve Toren van dichtbij wilt zien, ga dan naar Pisa. Een gezellige stad, waar veel toeristen op af komen.

Deel deze vakantietip:

Geniet van de natuur

Ontdek de mooiste plekken in de natuur tijdens een vakantie op een adult only camping in Europa! Zoek een camping